Άρης: Έκπληξη από Μπούργος με τρία χαφ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι Ντουκουρέ, Σάσα και Ματίγια στην ενδεκάδα του Άρη για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι στην Λεωφόρο για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ ο Άργεντινος τεχνικός δεν θα καθίσει στον πάγκο καθώς είναι τιμωρημένος.
Ο Χέρμαν Μπούργος θα εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του και ο Τόλης Τερζής θα καθίσει στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, επεφύλαξε όμως εκπλήξεις σε οτι αφορά την ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, επέλεξε τριάδα στα χαφ, με τον Σάσα δίπλα στους Ντουκουρέ και Ματίγια, ενώ άφησε στον πάγκο Πάλμα και Ιτούρμπε.
O Άργεντινός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα , Ντουκουρέ και Ματίγια θα είναι η τριάδα στα χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, o Γκάμα αριστερά και ο Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Πάλμα, Γκαρσία, Μπερτόλιο, Εντιαγέ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Ιτούρμπε.
- Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση το 2012 στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη
- Κυριάκος Βελόπουλος: Εθνικό παραλήρημα σε ζωντανή μετάδοση – Κολωνός, PSI, Tρόικα, Έπσταϊν και η Lady Gaga σε ρόλο έκπληξη
- Davis Cup: Έτοιμη η Εθνική για το tie με το Μεξικό – Το πρόγραμμα των αγώνων
- Οι διπλωματικές απαντήσεις είναι passé, γι’αυτό και ο Μαρκ Ράφαλο λέει στον Κέβιν Ο’Λίρι να «το βουλώσει»
- Μπλοκάκια: Πώς θα φορολογηθούν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Έρικ Λάμπρεχτς: Ο ελίτ διαιτητής του ντέρμπι στο Βέλγιο έχει λιγότερα ματς από τον VAR και τον AVAR!


