Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο
Οι Μπλε συνεχίζουν να βρίσκονται στα «μαχαίρια» ενώ ο Άρης Σοϊλέδης κάνει μια αποκάλυψη που σοκάρει.
Συναρπαστικό θα είναι το αποψινό (30/4) επεισόδιο του Survivor.
Το κλίμα στους Μπλε παραμένει τεταμένο, με την ομάδα αυτήν την φορά να τα βάζει με τον Τάκη Καραγκούνια.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταγγέλλει πως ο συγκεκριμένος παίκτης προσπάθησε να στρέψει την ομάδα εναντίον του αλλά δεν τα κατάφερε.
Παράλληλα, ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει πως ο Τάκης τον πλησίασε και του ζήτησε να μην τον ψηφίσει για να μην βγει υποψήφιος και να μην αποχωρήσει.
Όσον αφορά τον αγώνα επάθλου θα ενθουσιάσει άπαντες.
Η νικήτρια ομάδα πρόκειται να μεταφερθεί στο φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων στην Πούντα Κάνα και να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής.
Ποιοι θα επικρατήσουν;
Σύμφωνα με τα spoiler, νικητές θα είναι Μπλε.
Δείτε το τρέιλερ
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
- ΟΗΕ: 35 εκατομμύρια Νιγηριανοί κινδυνεύουν από λιμό μετά την κατάρρευση της παγκόσμιας χρηματοδότησης
