Στην Κεντρική Ένωση Δήμων αύριο ο Σταύρος Μπένος
Η πορεία ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 θα απασχολήσει την αυριανή - Πέμπτη 28 Απριλίου- συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, η οποία θα γίνει παρουσία του Σταύρου Μπένου, επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.
Η πορεία ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 θα απασχολήσει μεταξύ άλλων, την αυριανή – Πέμπτη 28 Απριλίου- συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, η οποία θα γίνει παρουσία του Σταύρου Μπένου, επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί η διάθεση χρηματικού ποσού για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας καθώς και η έγκριση σχεδίων των σχετικών προγραμματικών συμβάσεων.
Παράλληλα το ΔΣ της ΚΕΔΕ αναμένεται να εγκρίνει προγραμματική σύμβαση μεταξύ υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΚΕΔΕ με αντικείμενο: «Δράσεις Απλούστευσης και Ψηφιοποίησης Διαδικασιών αρμοδιότητας των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και λοιπές δράσεις για την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Δήμων».
Ακολουθούν μερικά από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
- Διάθεση χρηματικού ποσού για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας – Έγκριση σχεδίων Προγραμματικών Συμβάσεων.
Εισηγητές: κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ – κ. Στ. Μπένος, Επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας – κα Θ. Αλεξίου, Προϊσταμένη Νομικής Υπηρεσίας ΚΕΔΕ - Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΚΕΔΕ με αντικείμενο: «Δράσεις Απλούστευσης και Ψηφιοποίησης Διαδικασιών αρμοδιότητας των Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και λοιπές δράσεις για την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Δήμων» Εισηγητές: κ. Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ, κ. Ι. Τσιάμης, Πρόεδρος Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Γιατί αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση ο Εργκίν Αταμάν…
- Ιστορικό Όσκαρ για την Ότομ Ντάραλντ Άρκαποου
- Χούντα ντυμένη Δημοκρατία: Πρώτη σύγκληση του κοινοβουλίου της Μιανμάρ υπό τον έλεγχο του στρατού
- O Ρισόν Χολμς κατέβασε τις φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό και μετά άλλαξε γνώμη
- Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη φονική συμπλοκή

