Maneskin: Έβαλαν φωτιά στο Coachella – Όλα τα βλέμματα στα δερμάτινα εσώρουχα ο Damiano
Τα βλέμματα, φυσικά, στράφηκαν για άλλη μια φορά πάνω στον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Damiano David
Είναι πλέον ξεκάθαρο, πλέον, ότι οι Maneskin δεν είναι απλώς το συγκρότημα που κέρδισε τυχαία την περσινή Eurovision, αφού μετά την τεράστια επιτυχία τους με το «Zitti E Buoni», έχουν κάνει εμφανίσεις σε πολύ μεγάλες σκηνές, ενώ τον Νοέμβριο είχαν βρεθεί και στη σκηνή των θρυλικών Rolling Stones.
Η γεμάτη ενέργεια μπάντα από την Ιταλία, μεταφέρθηκε αυτή την φορά στην Καλιφόρνια, στο πασίγνωστο φεστιβάλ «Coachella», κατά την διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου και ξεσήκωσε το κοινό με τις μοναδικές της ερμηνείες.
Riding high @thisismaneskin pic.twitter.com/qWFDnLVPjb
— Coachella (@coachella) April 18, 2022
Συγκεκριμένα, οι Maneskin τραγούδησαν στην σκηνή του φεστιβάλ το «Womanizer», της Britney Spears, την τεράστια επιτυχία τους «Zitti E Buoni» με το οποίο κέρδισαν τον ευρωπαικό διαγωνισμό, το «MAMMAMIA», αλλά και το πλατινένιο πια single «Beggin».
Τα βλέμματα, φυσικά, στράφηκαν για άλλη μια φορά πάνω στον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Damiano David, ο οποίος επέλεξε να κάνει μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση, φορώντας μαύρα δερμάτινα εσώρουχα.
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Τέσσερις ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Από τη σύγκρουση στη συναίνεση: η φιλοσοφική διαδρομή του Γιούργκεν Χάμπερμας
- Μέση Ανατολή: Το ελληνικό «ράλι» αυξήσεων στο ράφι και πού θα κάτσει η «μπίλια»
- Ρωσία: Η Ουκρανία έπληξε τη Μόσχα με πάνω από 100 drones – Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου στα νότια της χώρας
- Ελισάβετ, Νταϊάνα, Κέιτ, Λετίθια και τα διαμαντένια πέπλα: Ποια φόρεσε το πιο ακριβό βασιλικό νυφικό όλων;
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα




