Survivor: Στο νοσοκομείο η Ασημίνα έπειτα από σοβαρό τραυματισμό – «Θέλω να πάω σπίτι μου»
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο
Σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το βράδυ της Κυριακής αφού οι συμπαίκτες της, της «χρεώνουν» πως άδικα έβαλε ως υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor τον Γιώργο Κατσαούνη.
Με βαριά κι άσχημη διάθεση, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μεταφέρθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor στον στίβο μάχης.
Απόψε οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ένα γνωστό στίβο μάχης. Πρόκειται για το στίβο μάχης που είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Άρης Σοϊλέδης. Στα πρώτα ματσαρίσματα, αγωνιζόταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Ασημίνα τραυματίστηκε σοβαρά.
«Δεν θέλω άλλο. Θέλω να πάω σπίτι μου» φώναζε η Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος.
Ο Γιώργος Λιανός σταμάτησε τον αγώνα και αφού το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής εξέτασε την παίκτρια, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός της.
Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Survivor τόνισε πως πριν ξεκινήσει εκ νέου το ματσάρισμα, δόθηκαν οι απαραίτητες συστάσεις στους παίκτες να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας.
Δείτε το βίντεο
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Μέση Ανατολή: Αναχώρησε μια πρώτη πτήση τσάρτερ, λένε οι ΗΠΑ – Πάνω από 17.500 Αμερικανοί έχουν επιστρέψει
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών

