Με τη διαιτησία τα έβαλε ο Λουτσέσκου (vid)
Η διαιτησία έφταιγε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τον Ρουμάνο να θεωρεί πως υπάρχει πέναλτι στο 85ο λεπτό.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην Cosmote TV στάθηκε στη διαιτησία τονίζοντας πως στο 85ο λεπτό υπάρχει πέναλτι υπέρ της ομάδας του.
Όσα είπε ο Λουτσέσκου:
«Πρέπει να σχολιάσουμε όλο το ματς, αρχίσαμε καλά νομίζω ότι μετά τη φάση με το πέναλτι και το VAR χάσαμε τον έλεγχο και το μυαλό μας. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, ήταν δικό μας λάθος.
Από εκεί και πέρα ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, ίσως δικαιούμασταν κάτι παραπάνω.
Να σταθώ σε κάτι. Αν είναι πέναλτι μια φάση, πρέπει να δίνεται, μιλάω για τη φάση του 85ου λεπτού. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είχε ένταση, αυτοπεποίθηση, μας κόστισε ότι χάσαμε το μυαλό μας αλλά προχωράμε».
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



