
Αμφίβολος με Μάντσεστερ Σίτι ο Έκτορ Ερέρα
O Έκτορ Ερέρα έχει τραυματιστεί στο μηρό και η συμμετοχή του στον προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι κρίνεται αμφίβολη.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μεξικανού μέσου Έκτορ Ερέρα, στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη εβδομάδα, όπως έκανε γνωστό η Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο 31χρονος Ερέρα, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό, έχει πραγματοποιήσει 24 εμφανίσεις για την Ατλέτικο αυτή τη σεζόν και ξεκίνησε και στους δύο αγώνες της φάσης των «16» του Champions League εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της περασμένης Τετάρτης με ενόχληση, ο Έκτορ Ερέρα υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι υποφέρει από τραυματισμό στον μηρό», ανέφερε η Ατλέτικο σε ανακοίνωσή της.
«Ο Μεξικανός διεθνής θα ξεκινήσει θεραπεία αποκατάστασης και καθημερινές συνεδρίες φυσιοθεραπείας και η εξέλιξη του τραυματισμού του θα καθορίσει την ένταξή του στην ομάδα».
Η Ατλέτικο είναι τέταρτη στη βαθμολογία της LaLiga με 54 βαθμούς σε 29 αγώνες. Αντιμετωπίζει αύριο την -19η- Αλαβές, πριν αγωνιστεί με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League στις 5 Απριλίου.
- «Ο νέος προπονητής του Άρη έχει το μπάσκετ πάντα στο μυαλό του» – Η ανάρτηση της Euroleague
- Κοσμική θύελλα: Επιστήμονες εντόπισαν τον κρυφό άνεμο που πνέει εδώ και 20.000 χρόνια στο Γαλαξία μας
- Ο Νετανιάχου δεν μπορεί να αποφεύγει τις κάλπες για πολύ ακόμα – Τι μπορεί να φέρουν οι εκλογές στο Ισραήλ;
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία
- Το σκεπτικό της απόφασης – «ανάσα» του Αρείου Πάγου για 350.000 δανειολήπτες του «νόμου Κατσέλη»
- Ακατάσχετος λογαριασμός: Αυξάνεται στα 1.600 ευρώ το όριο



