Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραβεία Οσκαρ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η ενδοοικογενειακή βία που έζησε ο Γουίλ Σμιθ

Βραβεία Οσκαρ: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η ενδοοικογενειακή βία που έζησε ο Γουίλ Σμιθ

Ο ηθοποιός χτύπησε τον Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ, επειδή έκανε ένα – άκομψο η αλήθεια είναι- αστείο για τη γυναίκα του. Ο Γουιλ Σμιθ είναι μαθημένος να καταφεύγει σε τέτοιους τρόπους για να λύνει τα προβλήματα του, αφού η παιδική του ηλικία ήταν γεμάτη από ενδοοικογενειακή βία.

Ο Κρις Ροκ μίλησε άκομψα την βραδιά των 94 βραβείων Όσκαρ για το κούρεμα της συζύγου του Γουιλ Σμιθ, η οποία έχει αλωπεκία. Ήθελε να κάνει ένα αστείο, αλλά πέρασε τα εκσκαμμένα.

Ο Γοίλ Σμιθ σηκώθηκε, ανέβηκε στη σκηνή και του άστραψε ένα μεγαλοπρεπέστατο χαστούκι, κάνοντας του πάντες να παγώσουν. «Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@νο στόμα σου» του φώναξε ο Σμιθ, μόλις κάθισε και ενώ ο Ροκ έτριβε ακόμη το κοκκινισμένο του μάγουλο.

Στη συνέχεια ο Σμιθ, όταν πήγε να παραλάβει το αγαλματίδιο, έβαλε τα κλάματα και προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του. Είπε ότι ένιωσε υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τη γυναίκα του και κατέληξε με το αμίμητο «Η αγάπη σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα».

Η προσωπική ιστορία του Γουίλ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια το 1968. Είναι από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς στον κόσμο. Έχει προταθεί πέντε φορές για Χρυσή Σφαίρα και δύο φορές για Όσκαρ ενώ έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Γκράμι. Είναι ο μοναδικός ηθοποιός που έχει οχτώ συνεχόμενες ταινίες με απολαβές στο εγχώριο box office πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Στην αυτοβιογραφία του που εκδόθηκε το 2021 ο ίδιος περιγράφει εκτενώς τη φρικτή ενδοοικογενειακή βία που ο ίδιος και τα τρία του αδέρφια είδαν να ασκεί ο πατέρας του Γουίλιαμ, στη μητέρα του, Καρολάιν.

«Όταν ήμουν 9 χρονών» γράφει, «είδα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου με μπουνιές στο πλάι του κεφαλιού, που κατέρρευσε. Την άφησε αναίσθητη. Την είδα να φτύνει αίμα. Αυτή ήταν και η στιγμή που έχει καθορίσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τη ζωή μου»

Ο ίδιος έγραψε επίσης ότι δεν ήταν η βία η οποία τον σημάδεψε, αλλά και η αδράνεια που έδειχνε ο ίδιος απέναντι σε αυτήν τη βία. «Οφείλω μια συγνώμη στην μητέρα μου που δεν έκανα τίποτε. Ήμουν ένας δειλός. Απέτυχα να ορθώσω το ανάστημα μου απέναντι στον πατέρα μου»

Και ο ίδιος συνεχίζει: «Μπορεί να είμαι ένας σταρ. Όμως έχω μάθει να κρύβω τον εαυτό μου από τον κόσμο, για να κρύψω τον δειλό που έχω μέσα μου.» Οι γονείς του Γουίλ, χώρισαν επεισοδιακά το 2.000.

Ο Γουίλ διατήρησε στενή σχέση με τον πατέρα του τον οποίο όπως λέει όχι απλά μισούσε, αλλά ήθελε και να σκοτώσει: «Όταν έπαθε καρκίνο και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι μου πέρασε πολλές φορές από το μυαλό να τον σκοτώσω. Μια μέρα ήμουν στην κορυφή της σκάλας και σκέφτηκα να τον πετάξω κάτω να τσακιστεί. Δόξα τω Θεώ δεν το έκανα. Πάντα όμως ήθελα να τον εκδικηθώ για την μητέρα μου».

Κάποιοι λένε ότι η πράξη του αυτή, τον να χτυπήσει δηλαδή τον Κρις Ροκ που επιτέθηκε έστω και φραστικά στη γυναίκα του, έχει να κάνει με τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Σμιθ, ο οποίος όταν άκουσε να μιλάνε άσχημα, προέβαλλε τον πατέρα και τη μητέρα του.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024