
Τσιτσιπάς: Δεν πίστευα ότι αποσύρθηκε η Μπάρτι
Με το στόμα ανοιχτό άφησε τον Στέφανο Τσιτσιπά η αποχώρηση της Μπάρτι από τα γήπεδα του τένις
Όπως ολόκληρος ο πλανήτης του τένις, έτσι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε σοκαρισμένος από την απόφαση της Άσλεϊ Μπάρτι να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
Μόλις στα 25 της έτη, το Νο 1 του κόσμου έριξε τη… βόμβα και γνωστοποίησε πως δε θα συνεχίσει στο χώρο του επαγγελματικού τένις.
Ο Τσιτσιπάς μίλησε για τη συγκεκριμένη απόφαση και ανέφερε πως στην αρχή δεν πίστευε στα αυτιά του, μέχρι που είδε την ανάρτηση της αθλήτριας.
«Η ανακοίνωση της Μπάρτι για την απόσυρσή της ήταν σοκαριστική για μένα. Το έμαθα καθώς έψαχνα κάτι στα σόσιαλ. Είδα το βίντεο (της ανακοίνωσής της). Το είδα όλο με αμφιβολίες, καθώς δεν πίστευα τι είχα δει μόλις. Βρισκόταν στο πικ της καριέρας της, μόλις είχε κερδίσει δύο grand slam. Ήξερα ότι θα κάνει ένα break μετά το Australian Open, που είναι νορμάλ, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο και τόσο σύντομα» ανέφερε.
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες

