Βουλή: Το τετ α τετ του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνα Μονογυιού
Τι της είπε για τον αδελφό της Τζώρτζη
Μια ιδιαίτερη στιγμή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στη Βουλή κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων για την πρόταση μομφής. Ο πρωθυπουργός μετά την ομιλία του πλησίασε τη βουλευτή Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού η οποία πρόσφατα έχασε τον αδερφό της στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της μετέφερε και από κοντά τα θερμά του συλλυπητήρια, ενώ της επανέλαβε πως ό,τι χρειαστεί θα είναι δίπλα της.
«Να είσαι κοντά στη μητέρα σου, γιατί σε έχει ανάγκη», της είπε χαρακτηριστικά. Η Κατερίνα Μονογυιού τον ευχαρίστησε που είναι στο πλάι της από την πρώτη στιγμή του τραγικού τροχαίου, ενώ τον ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγείας της νύφης της είναι δύσκολη, αλλά έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ανατροπή-σοκ στο Κόπα Άφρικα: Το τρόπαιο στο Μαρόκο στα… χαρτιά!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)


