Σάκκαρη – Τα ποσταρίσματα νίκης και τα γέλια για το «My Number One»
Η Μαρία Σάκκαρη δε δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στη Ζενγκ και μετά τη νίκη της πανηγύρισε στα social media, ενώ γέλασε και με μια αναφορά στην Έλενα Παπαρίζου.
Η Μαρία Σάκκαρη πήρε άνετη νίκη με 2-0 επί της Ζνγκ, περνώτας… αέρας κι εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Australian Open.
Μετά τις δηλώσεις της πως νιώθει οικεία στη Μελβούρνη, λόγω της μεγάλης ελληνικής κοινότητας, σειρά είχε η ώρα να πανηγυρίσει στο διαδίκτυο και το έκανε με μια φωτογραφία όλο νόημα.
Ανέβασε ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να ζητά από το κοινό να σωπάσει, με λεζάντα «Ας συνεχίσουμε έτσι». Στη συνέχεια δε μπόρεσε να μη σχολιάσει μια ανάρτηση όπου ρωτούσε τη γνώμη της για τους φιλάθλους που τραγουδούσαν το «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου στις κερκίδες, νιώθωντας παράλληλα υπερήφανη.
— Maria Sakkari (@mariasakkari) January 19, 2022
- «Τρελάθηκε» ο Ιτούδης και… χίμηξε στους διαιτητές (vid)
- Τάιλορ Τσέις: Από τo Nickelodeon στους δρόμους της Καλιφόρνιας – Η κατάρρευση ενός παιδικού ειδώλου
- Κορινθία: Νεκρός οδηγός έπειτα από σοβαρό τροχαίο με ανατροπή οχήματος
- Αίγιο: Οπλισμένος άνδρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλούσε να αυτοκτονήσει
- Μπάμπης Κωστούλας: Η τρομερή στατιστική στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός (pics, vid)
- Πρόβλημα στο FIR λόγω τεχνικού προβλήματος – Αδύνατες προσγειώσεις και απογειώσεις στα ελληνικά αεροδρόμια

