
Στην κορυφή του Forbes η Οσάκα – Η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια
Κέρδισε 57,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα και χορηγίες τον τελευταίο χρόνο
Η Ναόμι Οσάκα, με τέσσερα Γκραν Σλαμ, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes.
No 14 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, η Οσάκα έχει βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα ψυχικής υγείας στον αθλητισμό.
Κέρδισε 57,3 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα και χορηγίες τον τελευταίο χρόνο.
Η λίστα του Forbes δημοσιεύτηκε έναν χρόνο μετά την αποχώρηση της Οσάκα από το Roland Garros, προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία, εν μέσω δημόσιας διαμάχης σχετικά με τις υποχρεωτικές συνεντεύξεις Τύπου στα Γκραν Σλαμ, τονίζοντας ότι επηρέαζαν την ψυχική της κατάσταση.
Οι τενίστριες Σερένα Γουίλιαμς (45,9 εκατομμύρια) και η μεγαλύτερη αδελφή της, Βένους (11,3 εκατομμύρια δολάρια), ήταν οι επόμενες στη λίστα. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν η Αμερικανίδα γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς (10,1 εκατομμύρια δολάρια) και η Ισπανίδα τενίστρια Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (8,8 εκατομμύρια δολάρια).
- Πάτρα: Έφοδος του Ελληνικού FBI στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Αγία Παρασκευή: Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
- Ο Σρέντερ απάντησε στα σενάρια για Παναθηναϊκό: «Ποτέ μη λες ποτέ… αλλά ποτέ»
- Σταύρος Φλώρος: Η επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κέντρο αποκατάστασης του παίκτη που ακρωτηριάστηκε
- Θεσσαλονίκη: Σκαρφάλωσε σε πολυκατοικία και διέρρηξε το σπίτι της γιαγιάς του – Άρπαξε 500 ευρώ
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο in.gr για το κυκλοφοριακό στην πόλη



