
Ντι Μάρτζιο – «Το συμβόλαιο του Εμπαπέ με τη Ρεάλ είναι ήδη έτοιμο»
Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έριξε «βόμβα» για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, αποκαλύπτοντας πως το συμβόλαιο του Γάλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη έτοιμο.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί τον «διακαή πόθο» του Φλορεντίνο Πέρεθ για την επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση.
Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο φορ της Παρί έχει ήδη πάρει την απόφασή του να μετακομίσει στην Ισπανία. Μάλιστα ανέφερε πως η «Βασίλισσα» έχει ήδη ετοιμάσει το συμβόλαιό του, όμως θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο για να υπογραφεί.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πολύ γρήγορα τη δήλωση του Μπενζεμα ότι ο Εμπαπέ «σίγουρα θα αγωνιστεί κάποια στιγμή στη Ρεάλ.»
Ο Ντι Μάρτζιο εκτός από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018, αναφέρθηκε και στον Έρλινγκ Χάαλαντ, τον οποίο είπε πως επίσης θέλουν οι «Μπλάνκος» για παρτενέρ του.
?| Kylian Mbappe’s Real Madrid contract is ready. The player can’t sign it until February at the earliest. Only an incredible surprise can change Mbappe’s decision, his mind is already made up. @DiMarzio, @wettfreunde [?] pic.twitter.com/JJn8x5sWLV
— Madrid Xtra. (@MadridXtra) January 12, 2022
- Το δείπνο των πρωταθλητών: Οι «σπουδαίες ελληνικές βραδιές» για Αντετοκούνμπο, Καραλή και Κούζμα (pic)
- Ουκρανία: Τουλάχιστον έξι νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις – Συνδυαστικό πλήγμα με drones και βαλλιστικούς πυραύλους
- Near & Far Kastellorizo International Festival 2026: Echoing roots across the seas
- Τα ρομπότ της NASA δεν ήταν πλήρως αποστειρωμένα – Μπορεί μια γήινη μούχλα να μόλυνε τον Άρη;
- Εξωφρενικές, αδιάφορες, υπέροχες – Όλες οι εμφανίσεις του Met Gala 2026
- Ριζική ανάπλαση της εισόδου της Ελευσίνας



