Μεγάλες εντάσεις και πολύ έρωτα αναμένεται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Το ότι ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ερωτευμένος με τη Μυριέλλα Κουρεντή είναι γνωστό, ωστόσο, απόψε η κατάσταση θα πάει ένα βήμα παραπέρα.
Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή ανταλλάσουν ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα. Ασφαλώς και αργότερα στο συμβούλιο ο Βαλάντης είχε θέμα και με αυτό.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.