Τα κακώς πεπραγμένα της νέας εποχής των social media στηλιτεύει στη σημερινή του «καλημέρα» ο Αρκάς.
Συγκεκριμένα, κάθεται μπροστά από έναν υπολογιστή και επισημαίνει ότι θα βγει για λίγο από τα social για να πιστεύουν οι υπόλοιποι ότι έχει να κάνει και άλλα πράγματα στη ζωή του.
Ομολογουμένως, μία εικόνα που αντικατοπτρίζει πια τη σημερινή εποχή, που για πολλούς ανθρώπους άλλη εικόνα εμφανίζουν στα social media και άλλη εκτός.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας