«Παίζει» του Ντε Μπιάζι για την Εθνική
Η ΕΠΟ φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού, Τζιάνι Ντε Μπιάζι, για την Εθνική ομάδα.
Ψηλά στη λίστα των παραγόντων της ΕΠΟ φέρεται να βρίσκεται ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι, που οδήγησε την εθνική Αλβανίας στην τελική φάση του Euro 2016, για να αντικαταστήσει τον Τζον Φαν Σιπ, όπως αναφέρει η «Livesport».
Ο 65χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο με την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν, όμως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του και γι’ αυτό προτάθηκε στην ΕΠΟ, με σύμβουλους της Ομοσπονδίας να εκτιμούν ότι έχει όλο το πακέτο για να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στη διοίκηση της ΕΠΟ πάντως έχουν προταθεί κι άλλοι Ιταλοί (Γκατούζο, Ντοναντόνι), αλλά ο Ντε Μπιάζι είναι αυτός που συγκεντρώνει τα περισσότερα… likes.
- Γροιλανδία: Οι Γερμανοί στρατιώτες αποχωρούν, σύμφωνα με τη Bild
- Πάτρα: Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας στρέφονται πλέον στη Γερμανία
- Λιβύη: Ανακαλύφθηκε μυστική υπόγεια φυλακή με πάνω από 200 μετανάστες
- LIVE: Γουλβς – Νιούκαστλ
- Ευρώπη: «Είμαστε ενωμένοι» λένε οι 8 χώρες που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς – Τι σκέφτονται ως απάντηση
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

