«Ντροπή της» – Ξέσπασε κατά της Ηλιάδη η μητέρα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη
Η γιαγιά του Μπαμπίνου κατακρίνει την ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη
Οι ερωτικές περιπτύξεις της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα έφεραν σε απόγνωση την μητέρα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη.
Η οικογένεια του επιχειρηματία, πατέρα του πρώτου γιου της Αγγελικής Ηλιάδη έγιναν έξω φρενών όταν είδαν τα συγκεκριμένα πλάνα και απόρησαν πώς μπορεί να ανταλλάσσει φιλιά στην τηλεόραση με τον κατά 10 χρόνια νεότερό της παίκτη.
Η 44χρονη τραγουδίστρια έχει χαράξει εδώ και χρόνια μια πορεία για την οποία δεν συμφωνεί καθόλου η γιαγιά του Μπαμπίνου: «Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε.
»Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπαμπής έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος. Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπο της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε».
- Έκτακτα μέτρα στην αγορά αναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Καθ’ οδόν «τσουχτερά» πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Πώς θα υποβάλετε ένσταση
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Προσαγωγή άνδρα με την υποψία της κατασκοπείας στα Μέγαρα
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή – Εναλλακτικές διαδρομές
- Ο Bill Georgoussis και τα περιοδικά που άλλαξαν τον κόσμο – «Το ίντερνετ δε βοηθάει να είσαι up to date»


