Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Μανωλάς
Ο Έλληνας αμυντικός βρίσκεται στο Φάληρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία.
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αυτήν την ώρα τη Λαμία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον Κώστα Μανωλά να δίνει το παρών στην αναμέτρηση.
Ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, παίρνοντας μεταγραφή από τη Νάπολι και σήμερα, βρίσκεται στο Φάληρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον σύλλογο της Φθιώτιδας.
Ο 30χρονος στόπερ δείχνει για ακόμη μια φορά την αγάπη του προς την ομάδα του Πειραιά, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο και τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Μανωλάς έγινε αντιληπτός από τους μικρούς φίλους των ερυθρόλευκων και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Δείτε φωτογραφίες με τον Μανωλά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης:
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ



