Μάνατζερ Λουκάκου – «Κάποια στιγμή θα επιστρέψει στη Serie A»
Ο μάνατζερ του Ρομέλου Λουκάκου, Φεντερίκο Παστολέρο, εξέφρασε την πεποίθηση πως κάποια στιγμή ο βέλγος επιθετικός θα επιστρέψει στα γήπεδα της Ιταλίας
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ρομέλου Λουκάκου άφησε τα χρώματα της Ίντερ για να μετακομίσει ξανά στην Τσέλσι έπειτα από επτά χρόνια.
Ο βέλγος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ιταλούς, καθώς με 24 γκολ και 10 ασίστ σε 32 παιχνίδια πήρε από το χέρι τους Νερατζούρι και τους οδήγησε στην κατάκτηση του Scudetto.
Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλάμε για το μέλλον του 28χρονου υψηλόσωμου φορ, ο εκπρόσωπος του Λουκάκου, Φεντερίκο Παστορέλο, δε δίστασε να εκφράσει την άποψη πως ο πελάτης του θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Μια μέρα θα δούμε τον Λουκάκου πίσω στη Serie A. Αγαπάει την Ιταλία, αλλά αυτήν τη στιγμή είναι στο χέρι της Τσέλσι να εκμεταλλευτεί τις ικανότητές του».
Τη φετινή σεζόν ο Ρομέλου Λουκάκου έχει καταγράψει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό πέντε τέρματα.
- Πυρηνικά «σύννεφα» πάνω από τον πλανήτη – Η λήξη της συμφωνίας New Start και το Ρολόι της Αποκάλυψης
- «Μελανί Αντουανέτα»: Περούκες, οργή και «όχι άλλα φέουδα» στην πρεμιέρα της Μελάνια Τραμπ
- Σκύλος: Από που προκύπτουν οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές του
- Σοκαριστικά στοιχεία για τις «θεραπείες μεταστροφής» στην ΕΕ – Πρώτη η Ελλάδα στη ντροπιαστική λίστα
- Μετανάστες και πρόσφυγες θα συνεχίσουν να πνίγονται γιατί η Ευρώπη δεν προσφέρει κανέναν ασφαλή τρόπο να φτάσουν
- Stoiximan GBL: Χωρίς «αιώνιους» αλλά με σημαντικά ματς η πρώτη μέρα της 18ης αγωνιστικής




