Ο Σαμαράς, το εμβόλιο και το βιβλίο του
Σκέφτεται διάφορα ο πρώην πρωθυπουργός
Το να πετύχεις τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε εστιατόριο να γευματίζει οικογενειακώς δεν είναι συνηθισμένη υπόθεση. Πιο ασυνήθιστη όμως περίπτωση είναι να πετύχεις τον Σαμαρά ορεξάτο για κουβέντα.
Μόλις είχε κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου και βρισκόταν σε εστιατόριο το οποίο έκανε μάλιστα αυστηρούς ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού (ζητώντας από όλους ταυτότητες, περιλαμβανομένου και του… Σαμαρά): «Αλήθεια, Πρόεδρε γράφεις βιβλίο;», τον ρώτησα ευθέως αποφεύγοντας έτσι ευγενικά την πρόσκλησή του να «κοπιάσω» στο τραπέζι του.
Δεν γνωρίζω εάν περίμενε τέτοια ερώτηση, αλλά απάντησε αμέσως: «Δεν έχω γράψει ούτε ένα κεφάλαιο ακόμα», μου είπε αφήνοντάς με έκπληκτο, γιατί υπήρξαν δημοσιεύματα που τον έφεραν ότι είχε έτοιμο το βιβλίο του.
Και συμπλήρωσε: «Εδώ και καιρό, εδώ και πολύ καιρό, κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα πράγματα από την πορεία μου στην πολιτική και τα σημειώνω», μου λέει. Αυτά τα «διάφορα πράγματα», μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Δηλαδή; Ρώτησα. «Μπορεί αυτό που σκέφτομαι εκείνη την ώρα να είναι κάτι για την Μέρκελ, ή κάτι για τον Αβέρωφ, ή για τη ΝΔ, την σκευωρία Novartis, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ή για κάποιο άλλο θέμα που χειρίστηκα τη διάρκεια της θητείας μου στην πρωθυπουργία.. Ε, λοιπόν κάθομαι απλώς και το σημειώνω. Τίποτα άλλο». «Ωσάν την συνημιτονοειδή καμπύλη ένα πράγμα» του είπα, και χαμογέλασε λέγοντας «έτσι ακριβώς».
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI



