MEGA Star – Έρχεται το Σάββατο με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θανάση Πασσά
Το MEGA Star, η αγαπημένη μουσική εκπομπή, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.
Αυτό το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, στις 16.30, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο MEGA Star τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θανάση Πασσά.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, κάνει μία αναδρομή σε σημαντικές στιγμές της καριέρας του και εξομολογείται τον λόγο για τον οποίο δεν ερμηνεύει τραγούδια του πατέρα του.
Στο «MEGA Star» έρχεται και ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πώς έκανε τη μετάβαση από την κωμωδία στη δημοσιογραφία.
Οι αστείες δοκιμασίες συνεχίζονται στο «MEGA Star» και αυτή την εβδομάδα. Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Θανάσης Πασσάς τεστάρουν τις γνώσεις τους στη μουσική με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.
Η κάμερα της εκπομπής μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Γιαννιάς, μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και αγαπημένους καλεσμένους.
Η ενότητα «Χάι-5» μας «ανοίγει την όρεξη» με 5 ελληνικά τραγούδια που αναφέρουν φαγητά στους στίχους τους. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.
«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA
#MegaStarGr
Facebook: @megastargreece
Instagram: @megastargr
- ΗΠΑ: Επιτρέπουμε στα ιρανικά τάνκερ να διέρχονται από το Ορμούζ, για να διατηρηθεί η προσφορά πετρελαίου
- Ο 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά κρατούσε πανό για τον Άλκη ως μαθητής
- Στον ανακριτή οι τρεις Τούρκοι για τους πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη
- Ο Πολ Τόμας Άντερσον κερδίζει επιτέλους Όσκαρ μετά από 11 ήττες
- Κατέκτησε την Ανταρκτική, τώρα θέλει το Διάστημα – Ο Αδριανός Γκολέμης είναι ο πρώτος έλληνας υποψήφιος αστροναύτης
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»


