Σε καραντίνα τέθηκαν μαζί με τον Τζόσουα Κίμιχ και οι Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς, μιας και ήρθαν σε επαφή με άτομο της ομάδας που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.

Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Μπάγερν Μονάχου καθώς πριν από μερικές μέρες ανεμβολίαστο Τζόσουα Κίμιχ ο οποίος ήρθε σε επαφή με άτομο της ομάδας που είχε διαγνωστεί θετικος στον κορωνοϊό και έτσι τέθηκε σε καραντίνα.

Σήμερα (21/11) η Μπάγερν Μονάχου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι και οι υπόλοιποι 4 ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς της τέθηκαν σε καραντίνα μετά από την επαφή που είχαμε με το άτομο της ομάδας που έχει νοσήσει.

Οι συγκεκριμένοι πέντε ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται στο επίκεντρο σχετική συζήτηση με το αν θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να κάνουν το εμβόλιο ενώ είναι πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση της ομάδας με επίσημη ενημέρωση να αναφέρει ότι όποιος ποδοσφαιριστής ανεμβολίαστος νοσήσει δεν θα πληρώνεται για το διάστημα που θα βρίσκεται σε καραντίνα.