EuroLeague – Οι διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός-Μακάμπι
Δείτε τους διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και έπεσε σε ρεκόρ 6-4, μετά το «μπλακ άουτ» στην τέταρτη περίοδο.
Οι Ερυθρόλευκοι πλέον επιστρέφουν στην Ελλάδα, όπου αύριο θα υποδεχτούν τη Μακάμπι στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική και θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία.
Η EuroLeague, μία ημέρα πριν από το ματς, ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι (19/11, 21:00).
Όπως έγινε γνωστό, οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Τόμισλαβ Χορντόφ και Ούρος Νίκολιτς θα σφυρίξουν τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Regular Season της EuroLeague, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ


