
Απίστευτη γκάφα του Κούπερ και κίνδυνος να χάσει το Κονγκό το Μουντιάλ!
Ο πολύπειρος τεχνικός του Κονγκό υπέπεσε σε μεγάλο λάθος που μπορεί να κοστίσει το Μουντιάλ στο Κονγκό.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ οδήγησε το Κονγκό στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά μία γκάφα του μπορεί να στερήσει το όνειρο από την ομάδα του.
Ο πρώην προπονητής του Άρη, έκανε τέσσερις αλλαγές σε τέσσερα διαφορετικά χρονικά σημεία (αντί για τρία που λέει ο κανονισμός) στη νίκη του Κονγκό με 2-0 επί του Μπενίν, αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του σφράγισε την πρόκριση για τα μπαράζ.
Το Μπενίν δεν άφησε ανεκμετάλλευτη όμως αυτή την ευκαιρία και κατέθεσε ένσταση την οποία όπως φαίνεται θα κερδίσει, με το Κονγκό να χάνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκρισή του σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1974.
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνηση πρέπει να φύγει – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή
- Βάρρας για απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν «κόλλησε» η τεχνική λύση, βρήκαν τις εικονικές κληρονομιές
- Με χειμωνιάτικο καιρό η Πρωτομαγιά- «Επιβεβαιώνεται η ψυχρή εισβολή» λέει ο Θοδωρής Κολυδάς
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Μεταφορών, Όσκαρ Πουέντε


