ΗΠΑ – Επίθεση χάκερς στο FBI – Προειδοποιούν για πιθανή κυβερνοεπίθεση
Χάκερ παρενέβησαν στο εξωτερικό σύστημα email του FBI.
Χάκερ παρενέβησαν στο σύστημα εξωτερικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI), μετέδωσε το Bloomberg News.
Οι χάκερ έστειλαν δεκάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν λογαριασμό email του FBI προειδοποιώντας για μια πιθανή κυβερνοεπίθεση, σύμφωνα με το Bloomberg News, που επικαλείται τον οργανισμό εντοπισμού απειλών Spamhaus Project.
Το FBI είναι ενήμερο για τα ψευδή email που προέρχονται από λογαριασμό του FBI, ανέφερε η υπηρεσία σε μια δήλωση προς το Bloomberg News.
«Πρόκειται για μια συνεχιζόμενη κατάσταση και δεν είμαστε σε θέση να παράσχουμε πρόσθετες πληροφορίες αυτή τη στιγμή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το FBI.
Το FBI έχει πολλαπλά συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτό που φαίνεται να έχει χακαριστεί το Σάββατο είναι ένα δημόσιο που μπορούν να χρησιμοποιoύν οι πράκτορες και οι υπάλληλοι για να στείλουν email στο κοινό, σύμφωνα με τον Οστιν Μπέργκλας, επικεφαλής επαγγελματικών υπηρεσιών στην εταιρεία κυβερνοασφάλειας BlueVoyant. Υπάρχει ένα ξεχωριστό σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαιτείται να χρησιμοποιούν οι πράκτορες κατά τη μετάδοση απόρρητων πληροφοριών, είπε.
- NYT: Πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Μπαχρέιν προς το Ιράν – Η πρώτη επίθεση από χώρα του Κόλπου;
- Κουτσούμπας: Το Μπλόκο της Καλογρέζας στέλνει μήνυμα στις σημερινές γενιές να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο
- Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 23χρονο για τη δολοφονία του 20χρονου
- Μεγάλη στιγμή για τη Ρόμα: Πήρε το «ΟΚ» για την κατασκευή νέου γηπέδου
- Κρίσιμο κενό ασφάλειας σε εκατομμύρια Android, ταμπλέτες και τηλεοράσεις
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιλέγει την απραξία για να μην ενοχλήσει συμφέροντα – Δεν υπάρχει λύση χωρίς παρέμβαση σε ΕΦΚ και ΦΠΑ
- Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα συνεργαστώ με τον Δημήτρη Φιλιππίδη, δεν πρέπει να φέρει τη ρετσινιά»
- Ιαπωνία: Θα απελευθερώσει 80 εκατ. βαρέλια από τα αποθέματα πετρελαίου της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442