Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει σούπα με μοσχάρι
Ότι πρέπει για τις κρύες μέρες που ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, αποκαλύπτει τα μυστικά για μία νόστιμη σούπα με μοσχάρι.
Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι
400 ml ζωμού για βοδινό
5 κρεμμύδια εσαλότ
2 πατάτες
1 πράσο
2 γλυκοπατάτες
150 γρ. μανιτάρια
1/2 σέλερι
1 πατάτα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Χυμό από 1 λεμόνι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
- Eurostat: Πρωταθλητές Ευρώπης οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα – Το 11,6% δουλεύει πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα
- Μεγάλος διαγωνισμός του in – Κέρδισε 5 εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Αστον Βίλα
- Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη για το «μπάζωμα» κατέθεσαν συγγενείς θυμάτων
- «Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις
- Γκέρσον για Σλούκα: «Είδα έναν παίκτη 3.5 εκατ. ευρώ, χωρίς αυτοπεποίθηση»
- ΕΟΔΥ: Ένας νέος θάνατος από κορονοϊό και ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης – Μειώθηκε η θετικότητα