Επανεξελέγη πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ο Τούρκογλου
Ο Χέντο Τούρκογλου βγήκε νικητής από την εκλογική «μάχη» και παρέμεινε πρόεδρος στην τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.
Ο Χέντο Τούρκογλου θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, καθώς στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (4/11) για τον προεδρικό θώκο της τουρκικής μπασκετικής ομοσπονδίας αναδείχθηκε νικητής και ανανέωσε τη θητεία του για άλλα δύο χρόνια.
Ο 42χρονος έλαβε 108 από τις 171 στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Ανκάρα, με τον Χαρούν Ερντενάι να έχει 42 και τον Ερμάν Καντέρ 21.
Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Τούρκογλου είπε τα εξής: «Και οι τρεις υποψήφιοι συνέβαλαν πάρα πολύ στην ιστορία του τουρκικού μπάσκετ, τόσο ως παίκτες όσο και ως προπονητές. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Χαρούν Ερντενάι και τον Ερμάν Καντέρ. Θα θέλαμε να φέρουμε το τουρκικό μπάσκετ σε καλύτερα μέρη και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο.
Νομίζω ότι λάβαμε ένα σαφές μήνυμα από την μπασκετική μας κοινότητα με τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών. Γνωρίζουμε καλά την ευθύνη μας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας μαζί»
- Χάρτης της IQAir δείχνει κακή ποιότητα του αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία… πολυάσχολη χρονιά – Πόσες χώρες βομβάρδισαν οι ΗΠΑ;
- Ο Τσάρλι Χάναμ φοβόταν ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Εντ Γκέιν στο «Monster»
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα




