Βαθμολογία – Προτελευταίος ο Παναθηναϊκός
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το πέρας του πρώτου μισού της 8ης αγωνιστικής.
Ο Παναθηναϊκός υπέστη πολύ βαριά ήττα στη Σερβία από τον Ερυθρό Αστέρα, με τους Πράσινους να κατρακυλούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και το 2-6, δείχνοντας πως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έφτασε στο 3-5 και την 14η θέση.
Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε της Μπαρτσελόνα στην Ιταλία και πλέον είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 7-1, με τους Καταλανούς να πέφτουν στο 6-2. Κάτι που δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό αν νικήσει τη Μονακό αύριο (5/11) να τους πιάσει στη 2η θέση.
Η Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στη διοργάνωση. Έτσι οι Τούρκοι ανέβηκαν στο 3-5, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη έπεσε στο 4-4, μένοντας παράλληλα εκτός οκτάδας!
Τέλος, η Βιλερμπάν συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της κερδίζοντας και την Ούνικς Καζάν, ανεβαίνοντας το 6-2 και την τρίτη θέση σε ισοβαθμία όμως με την Μπαρτσελόνα.
Δείτε τη βαθμολογία:
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- OpenAI – SoftBank: Επένδυση 1 δισ. δολαρίων στην SB Energy για την τεχνητή νοημοσύνη
- Η Αργεντινή αποπλήρωσε τις ΗΠΑ για τη συμφωνία ανταλλαγής νομισμάτων
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το μισό Κίεβο – Η προτροπή του δημάρχου στους κατοίκους
- Θεσσαλονίκη: Πρώτο φεστιβάλ καινοτομίας – Ο στόχος της διοργάνωσης
- Bρετανία: Μαχαίρι 60% στα έσοδα της X UK, το περιεχόμενο τρομάζει τους διαφημιστές
