
Καλαμάτα – Αίτημα για αναβολή της πρεμιέρας με Χανιά λόγω κρουσμάτων
Η ΠΑΕ Καλαμάτα έστειλε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή της Super League 2, ώστε να αναβληθεί η πρεμιέρα με τα Χανιά, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για την πρεμιέρα της Super League 2 κόντρα στα Χανιά, καθώς στις τάξεις της υπάρχουν ήδη πέντε θετικά κρούσματα κορωνοϊού.
Αυτό ανάγκασε τη διοίκηση της Μαύρης Θύελλας να στείλει αίτημα στη Super League 2, προκειμένου να αναβληθεί το Κυριακάτικο παιχνίδι με τα Χανιά (15:00) για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση από την Διοργανώτρια αρχή.
Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματολογικό έλεγχο τεστ Covid βρέθηκαν 5 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό. Κατόπιν αυτού, η ΠΑΕ απέστειλε αίτημα στη Super League 2 με το οποίο ζητάει την αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής στα Χανιά».
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις




