Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει ρολό χοιρινό με μουστάρδα και μέλι
Ο Τίμος Ζαχαράτος μας δείνει όλα τα μυστικά για ένα πεντανόστιμο πιάτο
Spotlight
- Ξεκίνησαν οι αποχές των μαθητών εξαιτίας των συγχωνεύσεων τμημάτων στα σχολεία
- Ξανανοίγει για χάρη της Microsoft το εργοστάσιο του χειρότερου πυρηνικού ατυχήματος στην αμερικανική ιστορία
- Εγκλωβισμένοι στα πατρικά τους οι νέοι – «Θηλιά» το υψηλό κόστος ζωής και τα υψηλά ενοίκια
- Στη Βουλή η αποκάλυψη του in για τους ελαιοπαραγωγούς – Η ερώτηση Χαρίτση και η απάντηση Τσιάρα
Ένα πεντανόστιμο πιάτο ετοίμασε ο chef του «Πάμε Δανάη!».
Υλικά:
2.5 κιλά πανσέτα ολόκληρη χωρίς κόκαλα
1 μπουκάλι μπίρα ξανθιά
2 κιλά πατάτες
300 γρ. μανιτάρια
200 γρ. κεφαλογραβιέρα
40 γρ. μουστάρδα
80 ml κρέμα γάλακτος
40 γρ. μέλι
1 κ.γ. πάπρικα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις