Μάνος Πανταζής – Τελικά θα τον δούμε στη «Φάρμα»;
Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε ότι του έχει γίνει «βελτιωμένη πρόταση» για το ριάλιτι
Μπορεί «Η Φάρμα» να πήρε αναβολή λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών του καλοκαιριού που έπληξαν τις εγκαταστάσεις της, όμως από ό,τι φαίνεται έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν – όταν και όποτε αυτή προβληθεί.
Ανάμεσα στους πιθανούς παίκτες, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ανήκει και ο Μάνος Πανταζής.
Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί νέα πρόταση για τη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.
Επιπλέον, αποκάλυψε το ποσό που είχε λάβει από καμπάνια εσωρούχων του Οίκου Valentino.
Συγκεκριμένα, ο Μάνος Πανταζής είπε:
«Έχω πρόταση για τη “Φάρμα”. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα συντελέσουν πολλοί παράγοντες για να πάρω αυτή την απόφαση. Συζητιόταν το όνομά μου και πέρυσι… Επανέρχονται οι προτάσεις βελτιωμένες. Πρέπει να αποφασίσω περίπου σε μία εβδομάδα»
Στην ερώτηση γύρω από την περίοδο που έβγαζε τα περισσότερα χρήματα, απάντησε:
«Τα περισσότερα χρήματα τα έβγαλα από 1996 μέχρι 2002, τότε που ήμασταν στα φόρτε μας και δουλεύαμε και εξωτερικό. Είχα κάνει καμπάνια με εσώρουχα Valentino και είχα πάρει 50.000 με 60.000 ευρώ».
Όσον αφορά το GNTM είπε:
«Το GNTM δίνει ευκαιρίες στα παιδιά αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να δουλέψεις και να είσαι σοβαρός».
Δείτε το βίντεο:
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Σπιτικός ζωμός οστών: Είναι τόσο ωφέλιμος για τον σκύλο;
- Τραμπ: Απειλεί να στείλει και δεύτερο αεροπλανοφόρο στο Ιράν, ενώ υποδέχεται τον Νετανιάχου
- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή

