GNTM – Ποιος αποχώρησε μετά την χτεσινή δοκιμασία;
Άλλη μια ανατροπή στο GNTM
Στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM τα 16 μοντέλα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας κλήθηκαν να δοκιμαστούν σε ένα ιδιαίτερο και συναισθηματικό project.
Χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και εξέφρασαν στο set συναισθήματα όπως ο θυμός, ο φόβος, η χαρά, η δύναμη και η ντροπή για μια αφίσα κοινωνικού περιεχομένου.
Μετά την δοκιμασία τα αγόρια και κορίτσια του διαγωνισμού βρέθηκαν στο πλατό για να μάθουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το GNTM.
Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έδωσε την καλύτερη φωτογραφία στον Στυλιανό και ανακοίνωσε στους υπόλοιπους πως δεν θα πραγματοποιηθεί αποχώρηση.
Ο λόγος ήταν πως οι κριτές δεν ήθελαν να δώσουν μια αρνητική νότα σε μια τόσο σημαντική δοκιμασία.
Δείτε το βίντεο
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin
- Ξεκινούν τα play offs στην Α1 Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης
- Η Ρωσία εκτόξευσε ομοβροντία πυραύλων και drones στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 7 νεκροί
