Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άγγελος Μπράτης - «Την πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Άγγελος Μπράτης – «Την πρώτη χρονιά του GNTM είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αγαπημένου κριτή

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Άγγελος Μπράτης στην εκπομπή Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη, η οποία βρισκόταν σε έξαρση κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του ριάλιτι στο Star.

Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης είχε χρειαστεί να λάβει αγωγή, ενώ είχε πάρει πολλά κιλά και αντιμετώπιζε σοβαρές δυσκολίες στην καθημερινότητά του.

«Η πρώτη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για μένα. Καταρχάς εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος των backstage, δεν είχα εμφανιστεί ποτέ. Ήμουν λίγο δύσκολος και με τα περιοδικά, όσοι με ξέρουν καλά ήμουν πάντα πολύ διακριτικός. Γενικά ήταν δύσκολη η πρώτη μου χρονιά.

Αυτό δεν το έχω ξαναπεί, που έχουν περάσει και τέσσερα χρόνια και νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνω… Είχε συμπέσει τότε με ένα total burn out που είχα στα 40 μου. Δεν μπορούσα να διασχίσω τον δρόμο τόσο πολύ. Έπαθα burn out, κάηκε ο εγκέφαλος. Όλο το σύστημα κάηκε.

Και ταυτόχρονα, ενώ είχα κατάθλιψη και έπαιρνα αγωγή, έγινα διάσημος σε όλη την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ και να βλέπω την εικόνα μου στην τηλεόραση και να μην με αναγνωρίζω. Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, δεν μιλούσα, δυσκολευόμουν πολύ, ωστόσο τα κατάφερα και είμαι αυτός που είμαι τώρα», αποκάλυψε ο Άγγελος Μπράτης.

«Έκανα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και θεωρώ ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό. Αν δεν είχα αυτό το ταξί να έρχεται να με πάρει να πάμε στο στούντιο, μπορεί να μην έβγαινα καθόλου από το σπίτι μου. Με βοήθησε το GNTM», τόνισε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024