Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δήμητρης Σκουλός, ανακοίνωσαν τα 20 μοντέλα που τους κέρδισαν με τις πόζες τους και πέρασαν στο σπίτι του GNTM

Μετά τις οντισιόν και το ID Catwalk τα 41 υποψήφια μοντέλα του GNTM, πέρασαν από την επόμενη διαδικασία για να μπορέσουν να προκριθούν στο σπίτι του GNTM4.

Πριν από τη δοκιμασία, ένα μοντέλο κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του GNTM 4. Αυτή ήταν η Ειρήνη Λεμπέση.

Στη δεύτερη φάση του bootcamp, τα υποψήφια μοντέλα δοκιμάστηκαν σε μία επαγγελματική φωτογράφιση.

Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου, υπό την καθοδήγηση των τεσσάρων κριτών, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλού, Αγγελου Μπράτη και Ισμήνης Παπαβλασοπούλου πλένοντας αυτοκίνητα θέλοντας να εντυπωσιάσουν τους… γείτονες

Τα 20 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι του GNTM

Μετά τη φωτογράφιση οι τέσσερις κριτές, Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δήμητρης Σκουλός, ανακοίνωσαν τα 20 μοντέλα που τους κέρδισαν με τις πόζες τους.

Πρόκειται για τους: Αγάπη, Αγγαίος, Μαρία, Βασίλης, Άννα,Κυβέλη, Ηλίας, Ναπολέων, Στέλλα, Ειρήνη, Θοδωρής, Ιωάννα, Ντίνος, Ραφαέλα, Στέλιος, Γιάννης, Όλγα, Θάνος, Μελίνα, Κωνσταντίνος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr