Υπάρχει ήδη ζευγάρι στο GNTM – Κι εκείνος είναι σε σχέση και έξω απ’ το σπίτι
Τι αποκάλυψε η Soula Glamorous
Δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και το πρώτο ζευγάρι είναι ήδη γεγονός.
Κι όχι απλώς αυτό, αλλά εκείνος έχει και σχέση έξω από το παιχνίδι.
Φυσικά δεν είναι και να απορεί κανείς, αφού το σπίτι του GNTM είναι γεμάτο νέα και όμορφα αγόρια και κορίτσια.
Εξάλλου, ήδη από την πρώτη φωτογράφιση είχαμε καταλάβει ότι υπάρχει χημεία ανάμεσα σε πολλά από τα μοντέλα.
Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», η Soula Glamorous – που σπανίως πέφτει έξω – αποκάλυψε ότι ο Αγγαίος Ποθητός και η Όλγα Ντάλλα είναι ήδη ζευγάρι!
Η Όλγα και ο Αγγαίος είχαν φιληθεί παθιασμένα ήδη από την πρώτη δοκιμασία και η αλήθεια είναι ότι είχαμε καταλάβει ότι υπάρχει αμφίδρομο ενδιαφέρον.
Όμως ο Αγγαίος δεν είναι single! Βρίσκεται σε σχέση και έξω από το παιχνίδι κι έτσι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θα μπορούσαν.
Θυμηθείτε τη δοκιμασία:
- 25η Μαρτίου: Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα
- Το Φ hill Sessions επιστρέφει στην καρδιά της πόλης
- Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για μια θέση στην 4άδα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε 8 κλάδους πριν το Πάσχα
- Συνταγή: Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά
- 25η Μαρτίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα – Κλειστό από τις 8 το Μετρό στο Σύνταγμα


