Η απόλυτη ανατροπή στο GNTM
O Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε την μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στον τέταρτο κύκλο του GNTM
Λίγο πριν οι Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δήμητρης Σκουλός ανακοινώσουν τα 20 μοντέλα που κατάφεραν να μπουν φέτος στο σπίτι του GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να αποκαλύψει την αλλαγή που θα δούμε στον τέταρτο κύκλο.
«Σε λίγο θα ξέρουμε ποια παιδιά θα μπουν στο σπίτι του GNTM. Φέτος, όμως, έχουμε μια καινοτομία. Κάποιοι από εσάς θα είναι επιλαχόντες. Κάποια παιδιά θα είναι έτοιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να μπουν στο σπίτι, εκτός από την εικοσάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός και άφησε άφωνα τα επίδοξα μοντέλα.
O Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός και η Μαρία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο σετ της φωτογράφισης για την πολυπόθητη είσοδο στο σπίτι του GNTM 4, δεν κατάφεραν να πάρουν τα… κλειδιά.
Βέβαια, ανατροπές πάντα υπάρχουν στο GNTM Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι δυο διαγωνιζόμενοι είναι… επιλαχόντες και ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν στον διαγωνισμό.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- «Δυστυχώς δεν ήσασταν ειλικρινής»: Ασπίδα προστασίας του Ντάλλα στον Λαβράνο, αμνησία για την εξεταστική
- Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εχασα το σπίτι μου, παίρνω σύνταξη 450 ευρώ»
- Ναύπακτος: Τι ανέφερε η πλαστή διαθήκη του 84χρονου – Ποιοι ήταν οι κληρονόμοι
- Λόγω Φενεμπαχτσέ άλλαξε η ημερομηνία και του αγώνα Μονακό-Ολυμπιακός
- Ορέσνικ: Στη δημοσιότητα τα θραύσματα του ρωσικού υπερόπλου μετά το νέο χτύπημα στην Ουκρανία
- Ανάγκασε γυναίκα να κάνει σεξ με 1000 άνδρες και την βιντεοσκοπούσε – Καταδικάστηκε σε ισόβια
