Άρης – Με Ντιαγέ στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Σενεγαλέζος μέσος ξεκινάει στο βασικό σχήμα στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση στο Περιστέρι
Ο Μπαντού Ντιαγέ είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Σενεγαλέζος, μάλιστα, θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού μέσου, αντικαθιστώντας τον τραυματία Μπερτόλιο.
Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Τζέγκο στα αμυντικά χαφ, ο Μανσίνι δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Γκάμα αριστερά και ο Ντιαγέ πίσω από τον Καμαρά που ξεκινάει στη κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Ντένις, Χαϊροβιτς, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Αλί, Γκαρσία, Δεληζήσης, Ματίγια και Μάνος.
- Πέθανε ο 23χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά τα ξημερώματα σε τροχαίο στο Μαρκόπουλο
- Επεισοδιακή ρεβεγιόν για ζευγάρι – Ξυλοκόπησαν 43χρονο για σεξουαλική παρενόχληση – Τρεις συλλήψεις
- Το τρομερό σερί του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
- Τα γεύματα του σκύλου σε κάθε στάδιο της ζωής του
- Οι βουλευτίνες της Ιαπωνίας αγωνίζονται για περισσότερες τουαλέτες – Δύο καμπίνες, 73 γυναίκες, μια μεγάλη ουρά
- New Year, New You: Τα gadgets και οι συνήθειες που θα απογειώσουν το 2026




