Άρης – Οι εκλεκτοί του Μάντζιου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ
Ο έλληνας τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή ενόψει του αυριανού (13/9) εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό (13/9) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώνεται με την απογευματινή προπόνηση.
Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή.
Ο έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ματέο Γκαρσία.
Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στους προσαγωγούς, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και τέθηκε νοκ άουτ.
Αντίθετα, ο Δημήτρης Μάνος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.
Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο νεοαποκτηθείς τσέχος κεντρικός αμυντικός Μπράμπετς, ενώ ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον ιρακινό επιθετικό Αλί.
- Πώς πέθανε ο έρωτας των millennials για το ίντερνετ
- Συνταγή: Σπαγγέτι με σολομό και σπαράγγια
- Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας
- Ιράν: Ο γιος του άλλοτε σάχη καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν «με τον λαό»
- Περπάτημα: Πέντε μυστικά που το απογειώνουν
- Καιρός: Στην κατάψυξη η χώρα – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τη Δευτέρα


