
Diamond League – Δεύτερη θέση για την Στεφανίδη
Η Κατερίνα Στεφανίδη βρέθηκε για μια ακόμη φορά ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες και διεκδίκησε μέχρι τέλους έναν σπουδαίο τίτλο.
Τη 2η θέση στο επί κοντώ στον τελικό του Diamond League στη Ζυρίχη κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη, με άλμα στα 4,77μ. πίσω από την Αντζέλικα Σιντόροβα που σήμερα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, αφού ξεπέρασε τα 5,01 μέτρα.
Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ μετά τα 4,77μ. έκανε ένα άκυρο άλμα στα 4,84μ., κι έπειτα συνέχισε στα 4,91μ., δεδομένο του ότι η Σιντόροβα είχε υπερβεί με την πρώτη τα 4,84 μέτρα.
Η Ελληνίδα ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,47μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,57 μ. και με την πρώτη τα 4,77 μέτρα.
Με τον τρόπο αυτό η Ελληνίδα έκλεισε μια δύσκολη σεζόν, στη διάρκεια της οποίας ξεπέρασε τρεις φορές τα 4,80 μ., ήταν τέταρτη στους Ολυμπιακούς και σήμερα δεύτερη στον τελικό του Diamond League και επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την αγωνιστική της αξία.
- Axios: Η Κούβα προμηθεύτηκε στρατιωτικά drones και σχεδιάζει επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους
- Η μάχη Κίνας – ΗΠΑ θα δοθεί στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης
- Κιλκίς: Μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες από την ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε Αξιούπολη και Πολύκαστρο
- Κρήτη: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στις Γούρνες
- Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός 76-90: Πέρασε στα ημιτελικά με «σκούπα»
- Η Gucci μεταμόρφωσε την Times Square σε πασαρέλα – Σίντι Κρόφορντ και Τομ Μπρέιντι έδειξαν τη νέα συλλογή
