MEGA – Σταθερά στην κορυφή «Η Γη της ελιάς»
Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν 1.159.000 τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια.
Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται «Η Γη της Ελιάς», η οποία όχι μόνο παραμένει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, στη ζώνη μετάδοσής της, αλλά καταγράφει και υψηλότερες αποδόσεις.
Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν 1.159.000 τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια.
Το αυξανόμενο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αποτυπώνεται και στα ποσοστά τηλεθέασης, όπου η σειρά του MEGA κατέγραψε 28,6% στο γενικό σύνολο και 23,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους κοινό, μάλιστα, «Η Γη της ελιάς» άγγιξε το 44,4%.
Μη χάσετε στα επόμενα επεισόδια τις συνταρακτικές εξελίξεις
«Η βεντέτα έχει ανοίξει για τα καλά. Μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου, από τον Φίλιππο, η Χάιδω οπλίζει την καραμπίνα και φεύγει από το σπίτι με σκοπό να πάρει την εκδίκηση που ζητά»
«Η Γη της ελιάς»: Κυριακή – Πέμπτη, στις 21:00
- Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Κατατέθηκε επίσημα η αίτηση για παράρτημα στην Αθήνα
- «Οι Αθώοι»: Νέο συγκλονιστικό επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Άννα Βίσση: Oι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι στην Αίγυπτο
- Αιγάλεω: Βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του φορτηγού που σάρωσε Ι.Χ. και τραυμάτισε τρεις
- Capital Tankers : Ιστορικό ρεκόρ άντλησης κεφαλαίων στο Χρηματιστήριο του Όσλο
- Πένθος στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Μιχάλης Βουτσαράς
