Θεοδώρα Ρασέλ – Καυτές πόζες με μπικίνι στην Μήλο
Καυτή σαν τον καλοκαιρινό ήλιο η Θεοδώρα Ρασέλ
Στην πανέμορφη Μήλο βρήκε τη Θεοδώρα Ρασέλ ο ερχομός του φθινοπώρου.
Η πρώην παίκτρια του «GNTM», μάλιστα, φαίνεται πως θέλει να κρατήσει τη διάθεση σε επίπεδα καλοκαιρινού «καύσωνα».
Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τούτη την άκρως «καυτή» εμφάνισή της με μαγιό στο Instagram; To εντυπωσιακό μοντέλο, που ασχολείται παράλληλα με το τραγούδι, επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του ένα στιγμιότυπο από την εξόρμησή του σε παραλία του νησιού.
Στο «κλικ» τον πρώτο λόγο έχουν η καλογυμνασμένη σιλουέτα της Ρασέλ και το μικροσκοπικό μπικίνι της, για τα οποία εισέπραξε και τα περισσότερα κολακευτικά σχόλια. Μεταξύ εκείνων που της έκαναν like για τη σωστή πόζα ήταν και ο κριτής του «GNTM» Δημήτρης Σκουλός.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρασέλ/Rasel 🎤 (@theodorarachel_)
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
- Βραβείο Ειρήνης της FIFA: Απονεμήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ
- UEFA Champions League: Το κορυφαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι έρχεται στο MEGA
