Ρούμπεν Σεμέδο – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του
Ο συνήγορός του Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία.
Σε δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων προχώρησε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό.
Ο συνήγορός του Σταύρος Γεωργόπουλος ανέφερε πως ο εντολέας του αρνείται την κατηγορία.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος.
Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας