
Στην Καμπούλ έφτασε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ισλαμαμπάντ
Ο πρέσβης μας στο Ισλαμαμπάντ, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, μετέβη στην Καμπούλ, προκειμένου να συντρέξει επί τόπου στις προσπάθειες απεγκλωβισμού ατόμων ελληνικού ενδιαφέροντος.
Στην Καμπούλ έφτασε με ασφάλεια πριν λίγο ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ισλαμαμπάντ Ανδρέας Παπασταύρου, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.
Ο πρέσβης μας στο Ισλαμαμπάντ, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, μετέβη στην Καμπούλ, προκειμένου να συντρέξει επί τόπου στις προσπάθειες απεγκλωβισμού ατόμων ελληνικού ενδιαφέροντος.
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, δόθηκε εντολή σε πρεσβείες μας σε κράτη-μέλη ΕΕ και Ουάσιγκτον, όπως ζητηθεί από Ευρωπαίους εταίρους και τις ΗΠΑ να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια στον Έλληνα πρέσβη από τις επί τόπου πρεσβείες τους.
- Ηλεκτροκίνηση και στα πλοία; Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών ποντάρει στη μετάβαση
- Όσα δίδαξε το Χόλιγουντ στην Κάμερον Ντίαζ
- Συνάντηση πέντε Επιταφίων σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
- Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Νασρ στο στόχαστρο: «Οι αποφάσεις των διαιτητών άλλαξαν και όλοι ξέρουμε γιατί…» (vids, pics)
- Οργάνωση κουζίνας: Τα πιο πρακτικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια
- Πυροσβέστες διέσωσαν μικρή αλεπού που είχε εγκλωβιστεί σε δεξαμενή στη Λαμία


