Τη δεύτερη νίκη της στη φετινή La Liga πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Έλτσε για τη 2η αγωνιστική και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Σιμεόνε ξεκίνησε δυναμικά, δημιούργησε φάσεις στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 39′, με τον Κορέα να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή και να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Καράσκο είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για τους «ροχιμπλάνκος», αλλά ο Κασίγια είπε όχι. Η Έλτσε προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 70′ αλλά ο Όμπλακ κράτησε το μηδέν, ενώ στο 80′ ο Σουάρες επιχείρησε κι εκείνος να σκοράρει αλλά το σουτ που δοκίμασε πέρασε έξω.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς Χιμένες, Γιορέντε, Σαούλ, Κοντογκμπιά, Κόκε, Ντε Πολ (62’ Τρίπιερ), Λεμάρ (62’ Σουάρες), Καρασκό, Κορέα (86’ Λόντι).

Έλτσε: Κασίγια, Μπιγάς (86’ Πέδρο Γκονζάλες), Ρόκο, Μόχικα (82’ Χοσάν), Βερδού, Μαρκόνε (82’ Μορέντε), Παλάσιος, Φιδέλ, Γκούτι, Μίγια (64’ Μπενεντέτο), Μπογέ (82’ Καρίγιο).