Νίσυρος – Νέος σεισμός αναστάτωσε το νησί
Η Νίσυρος «ταρακουνήθηκε» εξαιτίας σεισμικής δόνησης το πρωί της Τετάρτης, ενώ τα ξημερώματα υπήρξαν άλλοι δύο σεισμοί.
Η Νίσυρος αναστατώθηκε από νέο σεισμό το πρωί της Τετάρτης, ενώ λίγες ώρες πριν, τα ξημερώματα, άλλες δύο σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές στους κατοίκους του νησιού. Πιο συγκεκριμένα, ο σεισμός ήταν της τάξης των 3,2 Ρίχτερ.
Το εστιακό του βάθος μετρήθηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στα 17,4 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του ήταν στα 24 χιλιόμετρα νότια και νοτιοδυτικά της Νισύρου.
Η αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Να θυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε σεισμός 4,3 Ρίχτερ, ενώ στη συνέχεια έγινε και ένας λίγο μικρότερος σεισμός που μετρήθηκε στα 4,1 Ρίχτερ. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι του νησιού είναι ανήσυχοι. Το ίδιο ισχύει και για τους κατοίκους της γειτονικής Τήλου όπου χθες έγιναν αισθητοί δύο σεισμοί της τάξης των 5 και 4,6 Ρίχτερ, αντίστοιχα.
- Χανιά: Ξεκινάει η δίκη του 45χρονου που οδηγούσε μεθυσμένος και σκότωσε τον 22χρονο Παναγιώτη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Να εγκαταλείψει η Ρωσία τις μαξιμαλιστικές αξιώσεις στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων
- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ανάρτηση μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του
- «Πρεμιέρα» την Πέμπτη για το εορταστικό ωράριo – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Αργυρώ – Γιορτινό Τραπέζι: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ



