Ελεύθερος από τους Νετς ο Μάικ Τζέιμς
Οι Μπρούκλιν Νετς αποφάσισαν να μην κρατήσουν τον Μάικ Τζέιμς, αφήνοντάς τον ελεύθερο να αναζητήσει τη νέα του ομάδα.
Η «θητεία» του Μάικ Τζέιμς στους Μπρούκλιν Νετς έλαβε τέλος, καθώς η έτερη ομάδα της Νέας Υόρκης προτίμησε να μην κάνει χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του, αφήνοντάς τον ελεύθερο.
Ο ίδιος πλέον έχει δύο επιλογές, είτε να αναζητήσει την τύχη του στην αγορά του NBA, είτε να πάρει ξανά το δρόμο για την Ευρώπη. Σε περίπτωση βέβαια που επιλέξει να κατηφορίσει προς τη γηραιά ήπειρο, δεσμεύεται με συμβόλαιο από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Τη σεζόν που πέρασε o 31χρονος γκαρντ είχε 13 συμμετοχές, με μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ σε 17,7 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ αγωνίστηκε και σε 8 παιχνίδια playoffs με 4,1 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 12,3 λεπτά ανά αγώνα.
- Ο πελάτης του Predator έχει πάντα δίκιο μέχρι ο πωλητής να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο
- Γιατί είναι τόσο δύσκολο να νιώσουμε ασφαλείς σήμερα;
- Επιμένει ο Τραμπ: «Έχω το απόλυτο δικαίωμα να επαναφέρω τους τελωνειακούς δασμούς»
- Ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιοι κωδικοί μειώνουν τον φόρο
- Συνταγές: Βγάλαμε λαβράκι
- AI: Όταν η ταχύτητα γίνεται εχθρός της ασφάλειας



