Παναγιωτόπουλος – Η Ελλάδα θα παράσχει κάθε βοήθεια στις ΕΔ του Λιβάνου
Συνάντηση με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών και Άμυνας του Λιβάνου, Ζέινα Ακάρ είχε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, όπου συζητήθηκε η εμβάθυνση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας
Η εμβάθυνση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και η συνεργασία με χώρες της ευρύτερης περιοχής για την προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, στην βάση του διεθνούς δικαίου και της αρχής της καλής γειτονίας, τέθηκαν στο επίκεντρο σημερινής συνάντησης που είχε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Εξωτερικών και Εθνικής ‘Αμυνας του Λιβάνου, Ζέινα Ακάρ.
Όπως ανακοινώθηκε, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί η υπουργός Εξωτερικών και ‘Αμυνας του Λιβάνου στη χώρα μας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Αλκιβιάδης Στεφανής και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.
Ο Ν. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Ελλάδας προς τον Λίβανο, υπογραμμίζοντας ότι από πλευράς υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια προς τις λιβανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πλησιάζει η ώρα να αποκτήσει η Ίος σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο
- Eurogroup: Σήμερα εκλέγεται πρόεδρος – Οι πιθανότητες Πιερρακάκη και οι ισορροπίες
- Δέκα κομβικοί μάρτυρες στη δίκη των υποκλοπών – Ποιούς «ξέχασε» να καλέσει η δικαιοσύνη
- Πληθωρισμός: Τα «καύσιμα» που δίνουν ώθηση – Το άλμα τιμών στα ράφια προκαλεί νέα ανησυχία
- Από το «άδειασμα» στη μεγάλη επιστροφή: Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζίμι Κίμελ είναι νίκη της ελευθερίας του λόγου
- Κρίσιμες «μάχες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο Europa League




