Η αντίδραση του Αντετοκούνμπο όταν ο Τάκερ πήρε παπούτσια 250 χιλιάδων δολαρίων! (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο… τρελάθηκε όταν είδε τον Πι Τζέι Τάκερ με παπούτσια αξίας… 250 χιλιάδων δολαρίων.
Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι πρωταθλητές NBA μετά από μισό αιώνα μετά το ιστορικό Game 6 με τους Φοίνιξ Σανς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 50 πόντους σε 42 λεπτά.
Οι Μπακς δημοσίευσαν σήμερα βίντεο στα social media που δείχνουν όσα έγιναν πριν και μετά τον τελευταίο τελικό με τους Σανς και σε ένα από αυτά ήταν πρωταγωνιστές οι Πι Τζέι Τάκερ και Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο Τάκερ εμφανίστηκε στα αποδυτήρια με παπούτσια στολισμένα με διαμάντια που κοστίζουν 250 χιλιάδες δολάρια, με τον «Greek Freak» να… τρελαίνεται μόλις έμαθε την τιμή, λέγοντας «Είναι τρελός ο τύπος».
Δείτε παρακάτω το βίντεο:
P.J. Tucker pulled up to Game 6 with unreleased Freak 3’s and $250k of diamonds in his shoes and Giannis was 🤯 pic.twitter.com/Cax3l3X6xw
— Milwaukee Bucks (@Bucks) July 27, 2021
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης



