Τσιτσιπάς: Με Τιαφό στο δεύτερο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον αντίπαλο που θα συναντήσει στο δεύτερο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά, και αυτός είναι ο αμερικανός Φράνσις Τιαφό
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγχώθηκε απέναντι στον Φίλιπ Κολσράιμπερ, κατάφερε όμως να πάρει την πρόκριση για το δεύτερο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά, κερδίζοντας με 2-1 σετ.
Ο έλληνας τενίστας περίμενε να μάθει τον αντίπαλό του, που θα προέκυπτε από το νικητή του ζευγαριού Τιαφό – Σουγβου Κβον.
Ο Αμερικανός ήταν αυτός που επικράτησε του νοτιοκορεάτη αντιπάλου του, και μάλιστα με σχετική ευκολία.
Νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) σε 69 λεπτά αγώνα και έκλεισε ραντεβού με τον Στέφανο Τσιτσιπά στους 32 του τουρνουά τένις.
Ο Έλληνας έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον 23χρονο Αμερικανό, νούμερο 53 στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς ήταν αυτός που τον απέκλεισε από το Wimbledon, πριν από τέσσερις εβδομάδες.
Ο αγώνας ήταν για τον πρώτο γύρο του Grand Slam και ο Τιαφό έκανε την έκπληξη, αποκλείοντας τον Τσιτσιπά με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-3) σε δύο ώρες και δύο λεπτά.
Πέρα από την κόντρα τους στη Βρετανία, έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές, με τον Στέφανο να βγαίνει νικητής σε αμφότερες.
Το 2017 στο Τόκιο ο Έλληνας είχε κερδίσει με 2-0, σε αγώνα επιπέδου Challenger, ενώ το 2018, για το Next Gen Tournament, είχε επικρατήσει με 3-0.
- Ο Μητσοτάκης υπόσχεται… εξευρωπαϊσμό επτά χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας
- Νέος προπονητής της Εφές ο Πάμπλο Λάσο
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν χρυσές λίρες
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping



