Στις 22 Ιανουαρίου του 2013, λίγους μήνες πριν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλεγεί στο ντραφτ και έχοντας ήδη συμφωνήσει τότε με τη Σαραγόσα (στην οποία δεν πήγε ποτέ αφού τον άρπαξαν από το ΝΒΑ), το ψηλόλιγνο αγόρι από τα Σεπόλια έδινε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.
«Tα μυαλά μου δεν θα πάρουν ποτέ αέρα, γιατί είμαι σεμνό παιδί. Δεν θα μιλάω, δεν θα δείχνω, δεν θα κάνω τίποτα. Απλώς θα παίζω το μπασκετάκι μου και… όπου φτάσω», έλεγε χαρακτηριστικά ο 18χρονος τότε παίκτης.
«Το όνειρό μου είναι να παίξω στο ΝΒΑ. Άμα δεν παίξω στο ΝΒΑ και παίξω στην Δ’ ΕΣΚΑ… δεν με ενδιαφέρει», δήλωνε τότε στην COSMOTE TV.
Πού να φανταζόταν ο ίδιος, αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος πως οκτώ και βάλε χρόνια μετά θα ήταν πρωταθλητής στο ΝΒΑ.
Τι είχε πει για τα αδέρφια του
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τη σύγκριση με τα αδέρφια του που επίσης ασχολούνται με το μπάσκετ, ο Γιάννης έβαλε πέρα την όποια αδελφική αντιπαλότητα και είπε: «Εγώ θέλω να είναι ο αδερφός μου καλύτερος. Δεν ξέρω αν θα είναι ο Θανάσης, νομίζω ο Άλεξ θα γίνει ο καλύτερος».
Ειδικά για τον Θανάση Αντετονκούμπο, ο Γιάννης είπε ότι απλά θέλει να τον στηρίζει ως μεγαλύτερος αδερφός, να τον φροντίζει εντός και εκτός παρκέ και να του δίνει συμβουλές για το μπάσκετ.
Και ο Θανάσης, όμως, έλεγε ότι δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ των αδελφιών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Ντάνιελ Χάκετ αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και μιλώντας για το χειροκρότημα της εξέδρας, ο γκαρντ της Βίρτους τόνισε ότι είναι ένα στιγμιότυπο που θα το δείχνει στα παιδιά του...
Ο επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της FIFA θεωρεί ότι πρέπει να σταματά ο αγώνας αν ο τερματοφύλακας αποκρούει πέναλτι επειδή το… ριμπάουντ «είναι άδικο»